Iti promit…

1400012792176621

ÎȚI PROMIT CĂ N-AI SĂ MĂ VEZI PLÂNGÂND, N-AI SĂ MĂ VEZI STRIGÂND DUPĂ TINE, N-AM SĂ MAI ALERG

după oameni care nu știu cum să iubească. Am obosit să primesc iubiri cu etichete, să mă mulțumesc cu scuze și să plâng. Am obosit să duc pe umerii mei poveștile altora, să ofer sprijin și să primesc doar liniște.

Îți promit că n-ai să mă vezi plângând, că n-ai să mă întâlnești pe stradă și n-am să te caut. Nu o voi face din respect pentru mine, pentru ce a fost și ce s-a terminat! Când o femeie pleacă, o face pentru totdeauna. Nu o mai căuta, nu îi aduce aminte, altfel riști să deschizi răni pe care oricum nu le poți vindeca pentru că nu ai vrut și nici n-ai încercat vreodată. 

Privind în urmă, n-am păreri de rău. Am iubit nebunește, cu greu am renunțat și de multe ori am greșit. Am vrut să văd lucruri și sentimente care nu existau, m-am grăbit și am dăruit totul mult prea repede deci totul s-a sfârșit mult prea repede. N-am avut unități de măsură, n-am avut pretenții la început și când am realizat că am nevoie de mai mult, castelul meu s-a dărâmat. De multe ori n-am ascultat, de multe ori m-am supărat pentru lucruri fără importanță.

N-ai să mă vezi plângând, n-am să te caut în disperare, n-am să-ți reproșez nimic pentru că n-aș avea de ce. Ai să mă vezi plimbându-mă, râzând cu prietenele mele, organizându-mi viața cu zâmbetul pe buze. N-am să-ți răspuns tăios. Am învățat că lucrurile se întâmplă cu un sens. Oamenii se cunosc, oamenii se despart. Oamenii se iubesc, oamenii se respectă. La sfârșit tot ce ne rămâne sunt amintirile și greșelile.

Să nu-ți pară rău că ai iubit pentru că inima știe ce este mai bine pentru tine.

Femeie, fii liberă! Spune ceea ce gândești, ceea ce simți și luptă pentru ceea ce-ți dorești!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s