Un om simplu…

972510-bigthumbnail.jpg

Mi-a placut astazi cand am auzit ca visul unui copil este sa fie un om simplu, de la a fi presedinte a ajuns la a fi un om simplu. 🙂

Oare ce inseamna sa fi un om simplu?

In fiecare zi suntem martori la povestile celor din jur si obervam ca sunt fericiti doar din modul in care spun unele lucruri, in special cele impartite cu persoana draga lor. Imi dau seama cum un om te poate influenta o lunga perioada de timp si cat de diferita poate fi povestea mea fata de a altora. Se zice ca nu trebuie sa te compari niciodata cu altii, dar chiar ai vrea si tu binele mult ravnit pentru ca la sfarsitul zilei esti doar un simplu om, esti doar tu, cel care oferi tot ce ai mai bun din tine.

Am invatat ca nu trebuie sa astepti nimic de la nimeni ca de cele mai multe ori lucrurile simple pe care le astepti: bunatatea, iubirea, caldura unui om, nu vin atunci cand le doresti cel mai mult si cu cat te agiti mai tare nu primesti nimic.

Se zice ca daca doi oameni nu sunt doua firi compatibile nu isi vor putea oferi nimic unul altuia, daca exista un conflict permanent, situatia nu se va schimba, important este ca fiecare sa fie constient de ceea ce poate oferi pentru o comuniune frumoasa si sa stie ca cel mai frumos lucru pe aceasta lume este dragostea.

In concluzie, un om simplu este un om pe chipul caruia se citeste multumirea, un om care iti zambeste sincer, un om care emana doar pace si in preajma sa esti te face si pe tine un om poate mai bun sau poate mai fericit si DA, astfel de oameni EXISTA!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s