Bucurie…

20170325_120343

Cum ar fi ca dupa o saptamana de munca sa incepi sa muncesti pentru tine?  Multi asteaptam zilele de la sfarsitul saptamanii sa ne odihnim, dar, ar fi mult mai bine ca in locul statului in fata televizorului sa cautam compania oamenilor dragi. Tot mai mult ma uit in jurul meu si observ ca oamenii ar face orice altceva decat sa isi petreaca timpul cu persoana iubita sau familia, gasesc tot felul de scuze pentru a-si umple timpul. Ma bucur ca totusi sunt oameni care de abia asteapta sa ajunga acasa, care se bucura din toata inima ca ii asteapta cineva, care sunt constienti ca viata e scurta si oricand cei pe care ii iubim pot sa dispara din viata lor.

Cand pierzi pe cineva drag incepi sa vezi altfel lucrurile, te agati mai mult de cei de langa tine, cauti mai multa dragoste, mai multa intelegere, poate mai multa compasiune si de aici e greseala cea mai mare, incepi sa devii dependent de ceilalti.

Cea mai frumoasa imagine ramane atunci cand vad un copil cum sare in bratele parintilor de bucurie cand ii vede, pentru el nu conteaza ca se trezeste, ca adoarme, face instinctiv acest lucru. Probabil aceasta este una din cauzele implinirii de a fi parinte, inveti din nou sa te bucuri de lucrurile marunte. Tot mai des aud ca fericirea nu vine din exterior dar, fara un mediu propice nu ai cum sa atingi fericirea, oricat de bun ai fi sau ai crede ca esti, singur vei putea fi doar linistit si implinit in planurile care tin de tine. Un job bun, intelegerea cu cei din jur, o sanatate buna, te ajuta dar nu poti spune ca esti fericit, ci probabil doar ca esti pe drumul cel bun. Nu ne lipseste decat sa avem rabdare si sa credem in noi. Sunt oameni minunati in jurul nostru, o sa vina si momentul potrivit cand ii vom intalni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s