Ai gasit persoana potrivita?

20170326_233838.jpg

Toata lumea se confrunta cu urmatoarea intrebare: cum imi dau seama ca am gasit persoana potrivita alaturi de care sa imi pot petrece restul vietii? Haideti sa incercam sa gasim impreuna un raspuns.

Exista doua motive diferite care determina multe persoane sa astepte mai mult pana la savarsirea unui pas decisiv in viata lor – casatoria:

1. Sa primeasca iubire, securitate si siguranta zilei de maine.
2. Sa impartaseasca iubire si sa se maturizeze simultan cu persoana iubita atat in plan emotional, cat si spiritual.

Persoanele care se simt singure si nesigure pe viata lor asteapta pe cineva care sa le umple golul interior cu iubire. Ele isi doresc sa-si gaseasca “jumatatile”, care le vor completa, valorificandu-le si apreciindu-le calitatile. Evident, in acest punct, apare problema – nimeni nu este capabil sa faca acest lucru pentru o alta persoana – este un lucru pe care fiecare dintre noi trebuie sa invete sa-l faca pentru el insusi. Un individ interesat sa obtina iubirea cuiva va atrage persoane, care, ca si el, cauta sa primeasca iubirea cuiva. Oricine spera sa primeasca de la celalalt, nerealizand faptul ca el insusi se simte gol si nu are nimic de oferit. Prin urmare, nimeni nu va intalni persoana potrivita cu care sa se casatoreasca, daca va astepta sa primeasca iubire si protectie in loc sa impartaseasca celuilalt din iubirea si cunostintele proprii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s